Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Innovation in fundraising: The Blockchain

21 maart 2018

Het heeft even geduurd voordat tot het publiek doordrong dat er een nieuw digitaal fenomeen is de blockchain. Een unieke, beetje geheimzinnige innovatie, waarvan voor velen niet helemaal duidelijk is hoe het werkt en wat je ermee kan. En nu zullen we tijdens de VakdagFW18 een hele speciale sessie met blockchain experts presenteren, die ons kunnen uitleggen wat we daar als fondsenwervers mee kunnen, hoe onze wereld door de blockchain gaat veranderen, wat de uitdagingen en kansen zijn.

De Blockchain
De Blockchain © Shutterstock.com/Zapp2Photo

door Redactie Vf

Het heeft even geduurd voordat tot het publiek doordrong dat er een nieuw digitaal fenomeen is de blockchain. Een unieke, beetje geheimzinnige innovatie, waarvan voor velen niet helemaal duidelijk is hoe het werkt en wat je ermee kan.

We wilden op de VakdagFW18 een hele speciale sessie met blockchain experts die ons kunnen uitleggen wat we daar als fondsenwervers mee kunnen, hoe onze wereld door de blockchain gaat veranderen, wat de uitdagingen en kansen zijn.

En nu hebben we ze gevonden!

Rich Strachan, Managing Director van 3 SIDED CUBE in de UK met bijna twintig jaar ervaring in de digitale frontlinie. Duncan Cook is CEO van 3 SIDED CUBE en zijn motto is to ‘Build Tech For Good’.

We hebben ze bereid gevonden om speciaal voor de VakdagFW18 naar Nederland te komen en hun ervaring met jou te delen, zoals de revolutionaire innovaties voor The Red Cross, die hen tot in het Witte Huis brachten om erover te vertellen.

What does blockchain technology and cryptocurrency mean for charities?

In een speciale sessie van 75 minuten lang in de WWAV-zaal staan ze op donderdag 29 maart 2019 op de Vakdag Fondsenwerving om erover te vertellen. Ze leggen uit hoe de blockchain werkt en welke innovatieve digitale krachten de fondsenwerving momenteel beïnvloeden. Denk ook aan veranderingen als de cryptocurrencies zoals bitcoin. Dat alles aan de hand van aansprekende cases met diverse goede doelen.

Bij eerdere internationale presentaties waren de zalen 'packed.' De fondsenwervers stonden letterlijk tegen de muren. Duncan:

"We'll bring real-life examples in a session that aims to challenge fundraisers to think differently, explore new routes for donor impact and create ideas for emerging technologies."

Dit is de sessie die je niet had willen missen. Schrijf je daarom nu in voor de Nationale Vakdag Fondsenwerving 2018, doe het hier.

Meer info:

http://3sidedcube.com

https://www.linkedin.com/in/duncancook/

https://www.linkedin.com/in/richardstrachan/

Bron: Vakblad fondsenwerving

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close