Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Film over Michaela DePrince

15 maart 2018

Madonna gaat een film over het leven van Michaela DePrince regisseren. Michaela is sinds begin 2016 ambassadeur van War Child en groeide zelf op in tijden van oorlog in Sierra Leone.

Michaela DePrince
Michaela DePrince © Jeppe Schilder

door Redactie Vf

Madonna gaat een film over het leven van Michaela DePrince regisseren. Michaela is sinds begin 2016 ambassadeur van War Child en groeide zelf op in tijden van oorlog in Sierra Leone. Ze weet als geen ander wat oorlog met je doet en hoe je je leven op de rails kunt krijgen.

De afgelopen twee jaar zette zij zich vol overgave in voor War Child. Zo bezocht zij een asielzoekerscentrum in Utrecht en ging zij eind vorig jaar naar Oeganda. Daar gaf zij onder meer balletles aan Zuid-Soedanese kinderen en deelde haar eigen verhaal met hen.

Tjipke Bergsma, directeur War Child is blij.

‘Dit is fantastisch nieuws. Haar toch al indrukwekkende verhaal krijgt hiermee een prachtig vervolg. Niet alleen voor Michaela komt een droom uit, maar ook voor War Child. Michaela laat zien dat – ondanks dat ze uit een oorlogsgebied komt – ze haar talenten volledig heeft kunnen benutten. War Child is ontzettend trots op Michaela dat zij zo’n enorm rolmodel is voor miljoenen kinderen die opgroeien in conflictsituaties.’

Bron: War Child

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close