Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Actie Groot Kerstcircus Den Haag voor Unicef

13 februari 2018

Maroeska Bakker van Groot Kerstcircus Den Haag overhandigde kortgeleden een cheque voor het totaalbedrag van € 20.155 aan Unicef, één euro voor elk verkocht ticket.

Overhandiging cheque
Overhandiging cheque © Groot Kerstircus

door Redactie Vf

Maroeska Bakker van Groot Kerstcircus Den Haag overhandigde kortgeleden een cheque voor het totaalbedrag van € 20.155 aan Unicef, één euro voor elk verkocht ticket.

Het Kerstcircus is een van de grootste familieshows in Nederland tijdens de kerstvakantie en vindt jaarlijks plaats op het Malieveld. Vooral gezinnen met kinderen hebben bij het circus twee uur plezier in een feestelijke ambiance. Daarom organiseerde het circus een actie voor een goed doel dat zich sterk maakt voor kinderen die de feestdagen onder moeilijke omstandigheden meemaken.

De opbrengst van € 20.155 is specifiek bedoeld voor hulp aan Syrische kinderen. UNICEF zet het geld in om onder meer winterbenodigdheden te verstrekken, zoals dekens.

"Wat ons betreft is de samenwerking voor herhaling vatbaar"

zei UNICEF-ambassadeur Klaas van Kruistum die voor de première van het circus even in de rol van spreekstalmeester kroop en het openingswoord voor zijn rekening nam. Maroeska:

"We zijn heel blij dat we zo’n mooi bedrag mogen schenken, vooral omdat het direct ten goede komt aan kinderen in Syrië."

Bron: UNICEF

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close