Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nationale Vakdag Fondsenwerving donderdag 29 maart 2018

15 december 2017

In november kwam het goede nieuws dat de Nationale Vakdag Fondsenwerving doorgaat. Nu staat ook de datum vast, op donderdag 29 maart 2018 zal de Nationale Vakdag Fondsenwerving plaatsvinden op de bekende plek: het Maasgebouw van Stadion De Kuip in Rotterdam.

De netwerkborrel tijdens de Vakdag Fondsenwerving
De netwerkborrel tijdens de Vakdag Fondsenwerving © Fondsenwerving.nl

door Redactie Vf

In november kwam het goede nieuws dat Fondsenwerving.nl b.v. doorgaat met het Vakblad Fondsenwerving en de Nationale Vakdag Fondsenwerving.
Nu staat ook de datum vast, op donderdag 29 maart 2018 zal de Nationale Vakdag Fondsenwerving plaatsvinden op de bekende plek: het Maasgebouw van Stadion De Kuip in Rotterdam.

Deze 11e editie was aanvankelijk gepland op 16 november 2017. Zij kon door het faillissement van Funds Etcetera Nederland….! b.v. geen doorgang vinden. We zijn blij te kunnen melden dat de VakdagFW nu vanuit Fondsenwerving.nl b.v. alsnog zal worden gehouden op 29 maart 2018 in De Kuip.

Het Congresteam onder leiding van Jaap Zeekant programmeerde een geweldige line-up met nationale en internationale sprekers, die met elkaar tientallen presentaties geven, zodat iedereen weer op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Veel ronde tafels bieden de kans om met kleinere groepen dieper in te gaan op de materie. Op de infomarkt - de plek om iedereen weer eens te spreken - staan de standhouders weer klaar om iedereen te ontvangen. En niet te vergeten: als afsluiting de Social Blue netwerkborrel.

De Nationale Vakdag Fondsenwerving is na tien jaar een begrip in fondsenwervend Nederland en biedt een ontmoetingsplaats voor iedereen die bij goede doelen en andere wervende non-profitinstellingen betrokken is. Jaap Zeekant over de aankomende vakdag:

‘We gaan vanuit Fondsenwerving.nl b.v. door met de unieke opzet van de dag in de even unieke als iconische accommodatie die De Kuip is. De enige verandering is dat de VakdagFW voortaan eerder in het jaar zal worden gehouden. Maart is daar de perfecte maand voor.’

De komende weken maken we zoals iedereen dat gewend is de onderdelen van het programma bekend. Vanaf medio januari kan iedereen zich inschrijven voor de dag. Diegenen die zich al eerder hebben ingeschreven, benaderen we individueel per e-mail. Mocht je onze nieuwsbrieven nog niet krijgen dan kun je je hier inschrijven, zodat je geen update hoeft te missen. Volg ons ook op Facebook, Twitter, en LinkedIn om geen programma- en sprekers update meer te hoeven missen over deze vakdag.

We gaan van deze Vakdag Fondsenwerving een happening maken die je niet snel zult vergeten. We zien er naar uit je op de 29e maart a.s. te ontmoeten. Zet donderdag 29 maart 2018 alvast in je agenda met de knoppen hieronder:

Kijk hier voor de speciale event-pagina.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close