Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Suzette de Boer weg bij FIN

5 september 2017

Suzette de Boer, directeur van de FIN - Vereniging van Fondsen in Nederland, heeft besloten om per 1 oktober 2017 haar functie te beëindigen.

door Redactie Vf

Suzette de Boer, directeur van de FIN - Vereniging van Fondsen in Nederland, heeft besloten om per 1 oktober 2017 haar functie te beëindigen. Suzette is dan bijna zeven jaar lang, eerst als projectmanager en de laatste drie jaar als directeur, verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de vereniging.

Sinds haar aantreden is de zichtbaarheid van de vereniging en vermogensfondsen vergroot en zijn relevante thema’s geagendeerd zoals het vluchtelingen- en migrantenvraagstuk en sociaal investeren. De FIN groeide in deze periode van 300 naar 350 leden en is financieel gezond.

We bedanken Suzette voor haar grote betrokkenheid en professionaliteit en wensen haar straks alle succes in haar verdere loopbaan in de filantropische sector. 

Het FIN-bestuur start de zoektocht naar haar opvolger middels een extern werving- en selectiebureau. Voor de tussentijd wordt een interim-directeur aangesteld.

Bron: FIN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close