Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Gezamelijke campagne Nalaten van Goede Doelen Nederland gaat door

16 juni 2017

Goede Doelen Nederland maakte onlangs bekend dat de gezamenlijke campagne over nalaten aan goede doelen definitief doorgaat. Inmiddels hebben 77 organisaties zich aangesloten bij het initiatief.

door Redactie Vf

Goede Doelen Nederland (GDN) maakte onlangs bekend dat de gezamenlijke campagne over nalaten aan goede doelen definitief doorgaat. Inmiddels hebben 77 organisaties zich aangesloten bij het initiatief.. Zij nemen dus deel aan de campagne. GDN: "Het is een mooi resultaat dat er sprake is van een breed gedragen en gezamenlijke campagne. Het campagneconcept wordt de komende zomermaanden verder uitgewerkt. De initiatiefnemers zullen de campagne in het laatste kwartaal van 2017 lanceren."

Tijdens de ALV op donderdag 22 juni a.s. bij Goede Doelen Nederland in Amsterdam wordt een korte presentatie over het initiatief gegeven.

Aansluiten kan nog steeds
Ook al nemen er nu 77 organisaties deel aan de campagne, het is nog steeds mogelijk om bij de campagne aan te sluiten. Hoe breder het draagvlak hoe sterker de campagne wordt. Aansluiting na de start van de campagne brengt extra kosten met zich mee. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met één van de mensen die de dagelijkse leiding op zich hebben genomen.

Camille Boyer (KWF) 06 122 337 33, Jos Willems (Greenpeace) 06 434 725 42, Marjolein Blank (Dierenbescherming) 06 250 521 59 of Suzanne Morton-Taylor (Hartstichting) 06 164 370 36.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close