Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

'Geen vitale filantropische sector zonder goed onderwijs'

14 juni 2017

Morgenmiddag - donderdag 15 juni - vindt het openingsevent alumnivereniging Fundraising, Grantmaking & Sponsoring (FG&S) plaats op de hogeschool Windesheim te Zwolle. Verschillende sprekers zullen het onderwerp ‘Geen vitale filantropische sector zonder goed onderwijs’ belichten. 

door Redactie Vf

Morgenmiddag - donderdag 15 juni - vindt het openingsevent alumnivereniging Fundraising, Grantmaking & Sponsoring (FG&S) plaats op de hogeschool Windesheim te Zwolle. Verschillende sprekers zullen het onderwerp ‘Geen vitale filantropische sector zonder goed onderwijs’ belichten. Daarnaast wordt aan studenten en cursisten die recent de minor of cursus FG&S succesvol hebben afgerond, hun diploma FG&S uitgereikt.

De opening van een alumnivereniging is een voortgekomen uit verzoeken van voormalige studenten/cursisten FG&S. Denise Go-Feij - reeds jaren werkzaam in de charitas en binnen het onderwijs  o.a. als één van de gastdocenten FG&S bij hogeschool Windesheim -  zal deze middag vanuit haar eigen ervaring kijken naar het belang van onderwijs in de filantropische sector, onder het motto "Once you stop learning you start dying (Einstein)". Daarnaast zal Pascal de Vries, FG&S-docent bij hogeschool Windesheim, een mini-college verzorgen over (crowd-)funding. Hij beziet o.a. de afweging tussen empathie en ratio bij besluitvorming in de charitas. De Vries zegt hier o.a. over: "… het gebruik van empathie in fondsenwervingsstrategieën leidt tot suboptimale  uitkomsten waar het gaat om het oplossen van problemen".  
 
Bezoekers van het openingsevent alumnivereniging FG&S zijn welkom op 15 juni v.a. 14.30 uur in het F-gebouw (F0.20). Kosteloos aanmelden kan via de site www.windesheim.nl/fgs. Het programma start om 15.00 uur en zal rond 17.00 uur worden afgesloten met een netwerkborrel. 
 

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close