Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Dag van de fondsenwerving voor de sport

5 juni 2017

In samenwerking met NOC*NSF, Eredivisie en KNVB organiseert Fonds voor de Sport op 19 juni de dag van de fondsenwerving (voor de sport)  op Papendal. Doelstelling is topsporters, sportverenigingen, bonden en ambtenaren te informeren over de mogelijkheden die particuliere fondsenwerving hen kan bieden

door Redactie Vf

In samenwerking met NOC*NSF, Eredivisie en KNVB organiseert Fonds voor de Sport op 19 juni de dag van de fondsenwerving (voor de sport)  op Papendal. Doelstelling is topsporters, sportverenigingen, bonden en ambtenaren te informeren over de mogelijkheden die particuliere fondsenwerving hen kan bieden. Het zal gaan over fondsenwerving middels giften, crowdfunding, en nalatenschappen maar ook tal van andere aspecten van fondsenwerving zullen in diverse seminars aan bod komen.  

 Als sprekers staan o.a. geprogrammeerd:  Erna Kortlang (notaris), Rene Bekkers (Geven in Nederland), Marcel Beerthuizen (partnership marketeer), Yvonne van Gennip (Talentboek),  Andre Bolhuis (NOS*NSF), Marc van den Tweel (Natuurmonumenten)  Sue Wick (Sport Relief England). Het programma duurt van 13.00 tot 19.00 en kent drie delen waaronder ook een deel buiten (fondsenwervingstuin).

Wielerjournalist Marijn de Vries doet de presentatie. Cabaretier Peter Heerschop sluit de dag af.

Meer informatie: http://www.sportdaargeefjeom.nl/fondsenwerving-dag/

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close