Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

4DMS wordt onderdeel van Impress

11 mei 2017

Marketingcommunicatiebureau 4DMS is per 25 april 2017 onderdeel geworden van Impress. Met deze overname wil Impress haar toekomstige marktpositie op het gebied van klantcommunicatie versterken.

door Redactie Vf

Marketingcommunicatiebureau 4DMS is per 25 april 2017 onderdeel geworden van Impress. Met deze overname wil Impress haar toekomstige marktpositie op het gebied van klantcommunicatie versterken. Beide organisaties zullen autonoom blijven functioneren, maar de directies verwachten door het bundelen van onder andere de IT-platformen synergievoordelen te realiseren voor opdrachtgevers.

De complementaire dienstverlening is één van de belangrijkste drijfveren achter deze overname aldus algemeen directeur van Impress, Joop Agterberg: “Waar Impress vooral als een data-specialist bekend staat op het gebied van Financial Services, Marketing Operations en Publishing Services, zien we dat de markt steeds meer digitale oplossingen vraagt. Met 4DMS in onze familie vergroten we onze data-analyse en digitale expertise en kunnen we opdrachtgevers van beide organisaties nóg beter voorzien van diensten in de volledige keten van klantcommunicatie”

Top 3

De overname brengt Impress in de top 3 van serviceproviders op het gebied van klantcommunicatie. Samen vertegenwoordigen beide organisaties een gezamenlijke omzet van ongeveer 15 miljoen euro. Na de overname van 4DMS word bij Impress nadrukkelijk ingezet op verdere uitbreiding van de organisatie.  Naast autonome groei, denkt het bedrijf na over toekomstige aquisities om het portfolio verder uit te breiden.

Over Impress

Impress levert diensten en oplossingen voor de uitwisseling van fysieke en digitale informatiestromen voor organisaties door klanten te ondersteunen met advies, planning en uitvoering op het gebied van Marketing Operations, Publishing- en Financial Services. Vanwege de raakvlakken tussen deze gebieden, biedt Impress een optimaal geïntegreerde dienstverlening. Dit doen zij voor vele aansprekende opdrachtgevers waaronder banken, verzekeringsmaatschappijen, fondsenwervers, uitgeverijen, opleidingsinstituten, overheden en het MKB en maakt het een van de de top 3 serviceproviders van Nederland.

Over 4DMS

4DMS is specialist op het gebied van advies, begeleiden en ontzorgen van opdrachtgevers bij de uitvoering van hun 1-op-1 (marketing)communicatie activiteiten. Dit doen zij door de unieke kracht van e-mail, direct mail, mobile, web, social media en call in te zetten. Individueel of als combinatie. 
 

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close