Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ondernemers boksen ruim 66.000 euro bij elkaar voor goede doel

7 april 2017

Het White Collar Boxing Event 2017 in Rotterdam heeft gisteravond 66.250 euro opgebracht voor Lymph&Co.

door Redactie Vf

Het White Collar Boxing Event 2017 in Rotterdam heeft gisteravond 66.250 euro opgebracht voor Lymph&Co. Zestien Rotterdamse ondernemers verruilden eenmalig  hun pak voor bokshandschoenen en boksten het bedrag bijeen voor de strijd tegen lymfklierkanker.

Na maanden van voorbereiding onder leiding van voormalig Europees bokskampioene Marichelle de Jong betraden de amateurboksers de ring. De training was hard nodig, want bokservaring hadden de mannen en vrouwen nog niet toen ze de ring betraden. 

Prins Bernard - oprichter van Lymph&Co -  was aanwezig bij het event en gaf aan blij te zijn met de opbrengst. ,,Daar kunnen we heel veel goede dingen mee doen.”

Advertentie

Banner Nexios Leaderboard
Close