Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Marc Petit nieuw bestuurslid Nederland Filantropieland

6 april 2017

Marc Petit wordt bestuurslid van Nederland Filantropieland. Hij zal de portefeuille strategie onder zijn hoede nemen. Marc was al betrokken als vrijwilliger in de NLFL ledenraad.

 

door Redactie Vf

Marc Petit wordt bestuurslid van Nederland Filantropieland. Hij zal de portefeuille strategie onder zijn hoede nemen. Marc was al betrokken als vrijwilliger in de NLFL ledenraad.

Marc Petit werkt al enkele jaren in de zorg in verschillende directie- en bestuursfuncties.Hij was directeur/bestuurder van de Internationale Stichting Alzheimer Onderzoek, die vorig jaar fuseerde met Alzheimer Nederland. Nu is hij verbonden aan ProMemo en de Stichting Research@Home.

“Nederland Filantropieland timmert behoorlijk aan de weg. De community groeit, de sfeer is geweldig en de ambities blijven onverminderd groot. Ik kijk ernaar uit om daar, samen met het huidige bestuur, een actieve bijdrage aan te leveren, met strategie als mijn aandachtsgebied, om de verdere toekomst van NLFL vorm te geven” aldus Marc.

Fons van Rooij, voorzitter van Nederland FIlantropieland: “Marc is als gelouterde strateeg en ervaren bestuurder, ondermeer van landelijke opererende goede doelen, een welkome versterking. Met zijn komst breidt het bestuur uit naar zeven bestuursleden, waarmee we de groei van Nederland Filantropieland verder schragen.”

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close