Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Vincent van GoghHuis zoekt naar ton

29 maart 2017

Museum start actie, nadat gemeentelijke subsidie uitbleef.

door Redactie Vf

Het Vincent van GoghHuis heeft 100.000 euro nodig om het museum in 2017 open te houden en een 'ambitieuze toekomst mogelijk te maken'. Daarom is de Stichting Van Gogh & Zundert een actie gestart om donateurs te werven voor het Zundertse museum. 

Het begrotingstekort wordt veroorzaakt door bezuinigingen op de subsidie door de gemeente Zundert en het uitblijven van een lange termijn ondersteuning door de provincie Noord-Brabant. Hierdoor dreigt een sluiting voor het museum. 

De opbrengst van de acties is bedoeld om het Vincent van GoghHuis in 2017 open te houden en de transitie naar de nieuwe organisatie Van Gogh Brabant voor te bereiden.  Er wordt er onder andere ingezet op extra sponsorinkomsten en aanvullende donaties van betrokkenen. "Want zonder deze steun houdt het verhaal van Van Gogh in Zundert op", aldus de stichting. 

Tot nog toe lijkt de actie succes te hebben: er werd in no time 33.500 euro opgehaald.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close