Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Nieuwe Raad van Toezicht bij het CBF

29 maart 2017

Per 22 maart 2017 zijn er twee nieuwe leden toegetreden tot de raad van toezicht van het CBF . Ex-burgemeester Jan de Ruiter verlaat na vijfeneenhalf jaar het CBF en maakt plaats voor Bernadette van Buchem en Berend-Jan Rietveld.

Staand vlnr: Jaap Nawijn, Jos van Lange, Harmienke Kloeze, Louis van Vliet Zittend vlnr: Roline de Wilde (directeur), Berend-Jan Rietveld, Bernadette van Buchem
Staand vlnr: Jaap Nawijn, Jos van Lange, Harmienke Kloeze, Louis van Vliet Zittend vlnr: Roline de Wilde (directeur), Berend-Jan Rietveld, Bernadette van Buchem

door Redactie Vf

Per 22 maart 2017 zijn er twee nieuwe leden toegetreden tot de raad van toezicht van het CBF. Ex-burgemeester Jan de Ruiter verlaat na vijfeneenhalf jaar het CBF en maakt plaats voor Bernadette van Buchem en Berend-Jan Rietveld.

Jan de Ruiter heeft deel uitgemaakt van de Commissie Keurmerk. Deze commissie bestond uit drie burgemeesters. De burgemeesters namen als onafhankelijke bestuursleden (nu RvT) de beslissing over het toekennen van het keurmerk of certificaat. Met de nieuwe erkenningsregeling die per 1 januari 2016 is ingegaan, is de Commissie Keurmerk komen te vervallen.

Jurist Bernadette van Buchem (56) is directeur Consumenten bij de Autoriteit Consument en Markt. Daarvoor was zij directeur van de Consumentenautoriteit. Van Buchem heeft diverse functies vervuld bij het ministerie van Economische Zaken en bij de Algemene Bestuursdienst. Zij was tot vorig jaar bestuurslid van Orange Babies.

Berend-Jan Rietveld (43) is Strategic Manager Marketing & Communicatie bij Schiphol Groep, waar hij sinds 2012 werkzaam is. Daarvoor werkte hij vijf jaar in verschillende marketing- en communicatiefuncties en als Business  Development Manager bij De Boer Structures, een leverancier van tijdelijke accommodaties. Rietveld begon zijn loopbaan als PR Adviseur bij een internationaal communicatie-adviesbureau.
 

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close