Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Naar welk goed doel gaat het salaris van Trump?

17 maart 2017

Donald Trumps woordvoerder Sean Spicer heeft onlangs aangekondigd dat President Trump zijn salaris  zal doneren aan een goed doel. The Chronicle of Philanthropy schreef daarop een mondiale verkiezing uit om een goed doel te nomineren.

door Redactie Vf

Donald Trumps woordvoerder Sean Spicer heeft onlangs aangekondigd dat President Trump zijn presidentiele salaris van 400,000 dollar aan het einde van het jaar zal doneren aan een goed doel. The Chronicle of Philanthropy schreef daarop een mondiale verkiezing uit om het goede doel te nomineren.

Het  Amerikaanse magazine kwam op het idee nadat Spicer met een knipoog opmerkte dat het Amerikaanse politieke journaille  mag bepalen waar de donatie naar toe gaat. Waarom Trump niet een echt goed advies geven, moet de redactie daarop gedacht hebben?

Daarom vraagt de Chronicle haar lezers om een goed doel te nomineren en daarmee de president van een advies te voorzien.

Vul je advies hier in.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close