Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Goed doel gezocht voor actie Wecycle

16 maart 2017

Ieder voorjaar organiseert Wecycle een inlevercampagne voor afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste). Hierbij maakt een lokaal goed doel kans op een sponsorcheque van 1.000,- euro. De gemeente Renkum is nog opzoek naar een goed doel.

door Redactie Vf

Ieder voorjaar organiseert Wecycle een inlevercampagne voor afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste). Hierbij maakt een lokaal goed doel kans op een sponsorcheque van 1.000,- euro. De gemeente Renkum is nog opzoek naar een goed doel.

Wecycle is een non-profitorganisatie in Nederland die de inzameling en recycling regelt van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

Het inzamelen wordt lokaal georganiseerd. Mensen kunnen hun afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen inleveren bij de Afvalbrengstations. Gemeenten die in het voorjaar  het meeste weten in te zamelen – de top 25 – ontvangen een cheque van 1.000,- euro voor het goede doel.

Renkum

De gemeente Renkum doet ook mee aan de actie maar is nog opzoek naar een goed doel:

Het moet gaan om een lokale stichting of vereniging zonder commerciele belangen die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Stuur voor maandag 27 maart 2017 uw favoriet aan ons door via e-mail. De aangemelde goede doelen maken wij op woensdag 29 maart 2017 bekend  op onze Facebookpagina en deze website. Vervolgens kunt u op Facebook stemmen op uw lokale, favoriete goede doel. Het goede doel met de meeste likes maakt kans op de sponsorcheque.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close