Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

AkzoNobel en SOS Kinderdorpen Internationaal bestrijden samen jeugdwerkloosheid

9 maart 2017

AkzoNobel gaat de internationaal opererende kinderontwikkelingsorganisatie ondersteunen door professionele schilderstrainingen voor kwetsbare jongeren te verzorgen.

door Redactie Vf

AkzoNobel en SOS Kinderdorpen Internationaal bundelen de krachten om samen wereldwijd jeugdwerkloosheid te bestrijden. AkzoNobel gaat de internationaal opererende kinderontwikkelingsorganisatie ondersteunen door professionele schilderstrainingen voor kwetsbare jongeren te verzorgen. De samenwerking start in 2017 met drie landen: Brazilië, Indonesië en Nigeria en is onderdeel van het SOS programma YouthCan! 

Schilderstraining biedt jongeren de kans om vaardigheden te ontwikkelen, hun talenten te ontplooien en ze toegang te geven tot een baan met perspectief. Als onderdeel van de training zullen de jonge schilders samen met AkzoNobel-vrijwilligers hun leefomgeving of SOS kinderdorp gaan renoveren.

Kei Heikkilä, hoofd international corporate partnerships bij SOS Kinderdorpen Internationaal. “De samenwerking met het bedrijfsleven draagt enorm bij aan de inzetbaarheid van jongeren met een kwetsbare achtergrond. Wij zijn daarom blij AkzoNobel als corporate partner te verwelkomen. Door AkzoNobels deskundigheid op het gebied van kleur, verf en schilderstraining kunnen wij jongeren beter voorbereiden op de arbeidsmarkt en daarmee een zelfstandig leven.”

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close