Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Doelopbrengst Ride for the Roses bekendgemaakt

6 maart 2017

De Ride for the Roses 2017 - het peer-to-peer fietsevent van KWF Kankerbestrijding - zet zich dit jaar niet in voor één, maar zelfs voor twéé wetenschappelijke onderzoeken naar kanker. Dat maakte de organisatie onlangs bekend tijdens een sponsorbijeenkomst.

door Redactie Vf

De Ride for the Roses 2017 - het peer-to-peer fietsevent van KWF Kankerbestrijding - zet zich dit jaar niet in voor één, maar zelfs voor twéé wetenschappelijke onderzoeken naar kanker. Dat maakte de organisatie onlangs bekend tijdens een sponsorbijeenkomst.

Het eerste onderzoek is gericht op  onderzoek naar voeding en beweging in relatie tot uitbehandelde prostaatkanker. Maar omdat het de 20e editie van de Ride for the Roses wilde de organisatie iets extra’s doen en is er een tweede onderzoek aan toegevoegd, die in combinatie met het eerste onderzoek (welke geheel gericht is op mannen) ook de doelgroep vrouwen aangaat. Dit tweede doel gaat over beweging ter preventie van ‘chemobrein’ bij borstkanker.

Met de combinatie van deze onderzoeken naar de twee meest voorkomende vormen van kanker bij mannen en vrouwen hoopt Ride for the Roses iedereen er van te overtuigen dat we met elkaar een vuist kunnen maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Sponsorevent

Het nieuws werd bekend gemaakt tijdens een sponsorbijeenkomst op het gemeentehuis van Lansingerland, waar de Ride in 2017 gehouden zal worden. Tijdens het event werden met veel succes lokale partners en sponsors geworven. Ook konden bedrijven hun bedrijfsteams aanmelden voor de Ride.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close