Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Renate Westerlaken nieuwe directeur Ronald McDonald Kinderfonds

3 maart 2017

Renate Westerlaken-Loos is per 1 maart 2017 benoemd tot directeur/bestuurder van het Ronald McDonald Kinderfonds. Zij volgt daarmee Marja van Bijsterveldt op, die vorig jaar werd benoemd als burgemeester van Delft.

door Redactie Vf

Renate Westerlaken-Loos is per 1 maart 2017 benoemd tot directeur/bestuurder van het Ronald McDonald Kinderfonds. Zij volgt daarmee Marja van Bijsterveldt op, die vorig jaar werd benoemd als burgemeester van Delft.

Renate Westerlaken-Loos is momenteel burgemeester van Lopik, een functie die zij, na eerst een jaar als waarnemend burgemeester, vanaf april 2009 beoefent. Daarvoor was zij onder andere wethouder in de gemeente Veenendaal, werkte zij enkele jaren als mediator, was Lid Provinciale Staten van Utrecht en bekleedde diverse functies in het CDJA en CDA. Van 2007 tot 2011 was zij eerste vicevoorzitter van het CDA.

De Raad van Toezicht van het Ronald McDonald Kinderfonds is zeer verheugd over de komst van Westerlaken. “Zij brengt niet alleen een groot netwerk en ruime bestuurlijke ervaring mee, maar is tevens als toezichthouder bij enkele goede doelen goed bekend in de charitatieve wereld. Als Raad van Toezicht zijn wij dan ook buitengewoon ingenomen met de komst van Renate Westerlaken. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de samenwerking met de Ronald McDonald Huizen nog verder zal versterken en het Ronald McDonald netwerk zal bestendigen voor de toekomst”, aldus voorzitter Marjan Oudeman.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close