Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Partin-leden ontvangen subsidie voor start erkenningsprocedure

2 maart 2017

Partin stimuleert leden om de CBF-erkenning aan te vragen door honderd euro subsidie te verstrekken en begeleiding door experts te faciliteren.

door Redactie Vf

Partin organiseert dit jaar enkele bijeenkomsten – 1 april a.s. vindt de eerste plaats – om leden en niet-leden te begeleiden bij het opstellen van een jaarrekening volgens de RJ650 norm. Ook stimuleert het leden om de CBF-erkenning aan te vragen door honderd euro subsidie te verstrekken en tijdens de bijeenkomsten begeleiding door experts te faciliteren.

Op de bijeenkomsten krijgen Partin-leden gratis begeleiding van financieel deskundigen, waarmee kosten voor het inhuren van een externe adviseur bespaard kunnen worden. Daarnaast kunnen organisaties tijdens dezelfde bijeenkomsten desgewenst begeleiding krijgen bij het aanvragen van de CBF-erkenning. Ook daarvoor moeten financiële gegevens aangeleverd worden in lijn met de RJ650 norm.

100 euro

Partin stimuleert zijn leden om de erkenningsprocedure te starten bovendien met een subsidie van honderd euro.  De kosten voor het aanvragen van de erkenning komen daarmee op honderdvijftig euro. De eenmalige subsidie die wordt gefinancierd door stichting Dioraphte wordt verstrekt aan organisaties die nog dit jaar de erkenningsprocedure starten.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close