Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Marie-José Helle nieuwe directeur Lymph&Co

23 februari 2017

Marie-José Helle is de nieuwe directeur van Lymph&Co. De stichting financiert grensverleggend fundamenteel onderzoek om de behandeling van lymflierkanker te verbeteren en wil tevens meer aandacht genereren voor deze vorm van kanker.

door Redactie Vf

Marie-José Helle is benoemd als nieuwe directeur van Lymph&Co. De stichting financiert grensverleggend fundamenteel onderzoek om de behandeling van lymflierkanker te verbeteren en wil tevens meer aandacht genereren voor deze vorm van kanker.

Lymph&Co is een initiatief van Bernhard van Oranje en is 2 jaar geleden in samenwerking met de AMC Foundation door hem opgericht. Gedurende de eerste twee jaar heeft Lymph&Co ruim 1 miljoen Euro opgehaald en zijn er twee onderzoeken gestart aan het AMC en UMCG.

Groei en professionalisering

Met het aantrekken van Marie- José Helle wil Lymph&Co de volgend efase van haar bestaan inluiden. Helle moet zorgen voor een verdere groei en professionalisering van Lymph&Co, de ontwikkeling van internationale samenwerkingen, het binden van nieuwe zakelijke sponsors en fondsenwerving in de meest brede zin.

“Haar ervaring als commercieel directeur bij onder andere uitgeverij Wegener en voetbalclub Vitesse en haar rol als sponsorshipmanager bij Plan Nederland sluiten hierbij goed aan,” aldus Lymph&Co.

Marie-José Helle over haar aanstelling: ”Toen onlangs de mogelijkheid zich voordeed om directeur te worden van Lymph&Co hoefde ik niet te twijfelen. In mijn directe omgeving ben ik geconfronteerd met de gevolgen van lymfklierkanker. Om die reden zet ik zeer gemotiveerd mijn kennis, ervaring en netwerk in als bijdrage aan fundamenteel onderzoek naar deze ziekte.”

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close