Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Joeke van der Mei nieuwe directeur Bartiméus Sonneheerdt

16 februari 2017

Joeke van der Mei is per 1 februari aangetreden als nieuwe directeur van Vereniging Bartiméus Sonneheerdt. Van der Mei was de afgelopen vier jaar werkzaam bij Dorcas als directeur fondsenwerving & communicatie.

door Redactie Vf

Joeke van der Mei is per 1 februari aangetreden als nieuwe directeur van Vereniging Bartiméus Sonneheerdt.  Hij volgt daarmee Carla Aalderink op, die per 1 november jl. na ruim 12 jaar afscheid nam. Van der Mei was de afgelopen vier jaar werkzaam bij Dorcas als directeur fondsenwerving & communicatie.

Joeke van der Mei is enthousiast over zijn benoeming: “Ik vind het heel waardevol om me in te zetten voor blinde en slechtziende mensen, samen met het team van Bartiméus Sonneheerdt én met iedereen die ons werk een warm hart toedraagt. Geweldig dat zoveel mensen ons steunen en daarmee de samenleving meer toegankelijk maken voor mensen met een visuele beperking. Het is heel belangrijk dat blinde en slechtziende mensen volop kunnen meedoen in onze samenleving. Doordat we in een steeds meer beeldgerichte cultuur leven, worden drempels alleen maar hoger. Ik vind het geweldig dat wij bijvoorbeeld YouTube filmpjes toegankelijk willen maken voor hen.”

Bartiméus Sonneheerdt voert momenteel een actieve campagne voor audiodescriptie, waarmee blinde en slechtziende mensen veel beter in staat zijn om televisieprogramma’s of films te volgen. Een stem beschrijft de scènes die ze niet kunnen zien. Al meer dan 5.000 mensen hebben de petitie www.ikwilaudiodescriptie.nl getekend. De doelstelling is om meer dan 10.000 handtekeningen te verzamelen.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close