Van Lanschot (SBF) op de bres voor giftenaftrek

9 februari 2017

SBF-voorzitter Joost van Lanschot reageert in een ingezonden brief aan het Reformatorisch Dagblad op evaluatierapporten giftaftrek Wiebes. "Giftenaftrek stimuleert en honoreert grote inzet van burgers die willen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken."  

door Redactie Vf

Joost van Lanschot,  voorzitter van Samenwerkende Brancheorganisaties Filantropie (SBF),  reageert in een ingezonden brief aan het Reformatorisch Dagblad op drie evaluatierapporten over de giftaftrek van staatssecretaris Wiebes van Financiën.  Hij benadrukt daarin dat de giftenaftrek van wezenlijk belang is voor het maatschappelijk middenveld.  "De giftenaftrek stimuleert en honoreert namelijk de grote inzet van vele betrokken burgers die willen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken."

De hele brief kan je nalezen bij het Reformatorisch Dagblad.

Close