Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Ann Huijbregts nieuwe directeur ECSP

6 februari 2017

Per 1 maart 2017 neemt Ann Huijbregts-Gummels de leiding over het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy (ECSP) over van Michiel de Wilde. Hij verlaat het ECSP om directeur te worden van de Goldschmeding Foundation.

door Redactie Vf

Per 1 maart 2017 neemt Ann Huijbregts-Gummels de leiding over het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy (ECSP) over van Michiel de Wilde. Hij verlaat het ECSP om directeur te worden van de Goldschmeding Foundation.

Philip Hans Franses, voorzitter Raad van Toezicht ECSP over de benoeming van Ann: "Zij heeft ruime ervaring in strategie consulting (Adstrat, Monitor en Booz&Company) en is al jaren actief in de filantropische sector. Onder andere bij het Amerikaanse venture philanthropy fonds Robin Hood Foundation, als directeur van Stichting LaLuz en bestuurslid van de fondsenwervende instelling Villa Joep!. De afgelopen jaren leidde zij het bedrijfsfonds van IMC BV (Stichting IMC Goede Doel) en een familiefonds en daarnaast is zij bestuurslid van de Vereniging van Fondsen in Nederland (FIN)."

Als Executive Director zal Huijbregts met het team van het ECSP bouwen aan een heldere positionering van en aanbod vanuit het ECSP, om de sector van vermogensfondsen (onafhankelijk, familie-, bedrijfs- of anderszins) te ondersteunen bij het vergroten van hun impact op de maatschappij.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close