Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Afrojack doneert opbrengst optreden aan Muziekkids

27 januari 2017

Spijkenisse staat op zijn kop: na vijf jaar draait 'verloren zoon' Afrojack eindelijk weer op geboortegrond. En de opbrengst gaan naar het goede doel. Op zondag 19 februari zal hij in speelparadijs Monkey Town Spijkenisse enkele stampende beats ten gehore brengen.

door Redactie Vf

Spijkenisse staat op zijn kop: na vijf jaar draait 'verloren zoon' Afrojack eindelijk weer op geboortegrond. En de opbrengst gaan naar het goede doel. Op zondag 19 februari zal hij in speelparadijs Monkey Town Spijkenisse enkele stampende beats ten gehore brengen.

Afrojack probeerde al jaren om een optreden in Spijkenisse van de grond te krijgen, maar dat ging telkens niet door omdat regelgeving omtrent veiligheid en vergunningen dat in de weg stond. Zijn wens om in zijn geboortestad Spijkenisse te draaien komt nu eindelijk uit.

Met het indoor speelparadijs Monkey Town heeft de artiest eindelijk een locatie gevonden die geschikt is om het ethousiaste thuispubliek te laten bewegen op zijn opzwepende beats, meldt het AD.

Muziekkids

De opbrengst van de 1800 beschikbare plaatsen gaat naar het goede doel. De keuze van Afrojack is gevallen op de stichting Muziekkids. Zij proberen muziekstudio’s te realiseren in ziekenhuizen, zodat jeugdige patiëntjes daar muziek kunnen maken

Het event staat gepland op zaterdag 19 februari. Liefhebbers kunnen vanaf zaterdag 4 februari om 12.00 aan de deur van Monkey Town een kaartje kopen. Per persoon kan een bundel van vijf kaarten voor €25 gekocht worden, waarbij de koper aan moet tonen dat de feestgangers uit twee volwassenen en drie kids (tussen de 4 en 12 jaar) bestaan.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close