Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Angelique de Hont nieuwe CEO van Growing Minds

26 januari 2017

Sinds begin januari is Angelique de Hont CEO van online marketingbureau Growing Minds. De Hont was eerder General Manager van Saatchi & Saatchi | Leo Burnett en COO van Publicis’ bureaugroep in Nederland.

door Redactie Vf

Sinds begin januari is Angelique de Hont CEO van online marketingbureau Growing Minds. De Hont was eerder General Manager van Saatchi & Saatchi | Leo Burnett en COO van Publicis’ bureaugroep in Nederland.

Oprichter/eigenaar Thijs Hoffmann: “Growing Minds is ontstaan vanuit onze passie voor het vergroten van de effectiviteit van de marketing van goede doelen. Inmiddels hebben we een sterke partnership met Salesforce. Dat biedt ons veel internationale en commerciële groeikansen. De komst van Angelique is een belangrijke volgende stap om deze groei te gaan realiseren. ZIj heeft een brede ervaring van Operations en Finance tot en met Direct Marketing, Digitale en Creatieve Communicatie."

De Hont krijgt de dagelijkse leiding van het bureau. "Zij zal zich in eerste instantie richten op het verder verbeteren van onze operational excellence, waardoor ik me volledig kan toeleggen op de advisering van onze klanten en de kwaliteit van ons product, want naast goede doelen kiezen ook steeds meer commerciële bedrijven voor ons," aldus Hoffmann.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close