Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Martin Garrix komt in actie voor War Child

18 januari 2017

Op 21 februari geeft Martin Garrix de nummer 1 dj ter wereld een eenmalig optreden in Paradiso Amsterdam voor War Child.

door Redactie Vf

Op 21 februari geeft Martin Garrix de nummer 1 dj ter wereld een eenmalig optreden in Paradiso Amsterdam. Garrix doet zijn show geheel belangeloos en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child. Dit maakte hij vandaag bekend bij Mattie & Wietze’s ochtendshow op Qmusic.

Garrix (20): “Ik zet me graag in voor goede doelen, waarvan War Child er een is. Ik vind het goed dat War Child wereldwijd honderdduizenden kinderen in oorlogsgebieden helpt en ik kom hier graag voor in actie.”

Tjipke Bergsma (directeur War Child) is ontzettend trots dat Martin Garrix een exclusief optreden voor War Child doet."Zijn innovatieve muziek is universeel en verbindt mensen. Muziek is een belangrijk onderdeel in ons werk, want het leert kinderen makkelijker hun ervaringen te verwerken en hun emoties te uiten. Met een optreden als deze hopen we samen veel kinderen in oorlogsgebieden te kunnen helpen.”

De opbrengsten van de avond komen ten goede aan de projecten van War Child in de 14 landen waarin zij werkt. War Child voert een lage kostenbeleid dat betekent dat de organisatie probeert zoveel mogelijk gesponsord te krijgen. ‘Martin Garrix voor War Child’ wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van onder meer Martin Garrix, Paradiso, E&A Events, Qmusic en The Media Nanny.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close