Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Recycle-actie levert 25.000 euro op voor lokale goede doelen

13 januari 2017

Vijfentwintig gemeenten ontvangen 1000 euro voor een lokaal goed doel van Wecycle. Inwoners van deze plaatsen leverden het meeste e-waste in voor recycling.

door Redactie Vf

Vijfentwintig gemeenten ontvingen  onlans 1000 euro voor een lokaal goed doel van het recycling bedrijf Wecycle. Inwoners van de winnende gemeenten leverden het meeste e-waste in voor recycling.

Inwoners uit 325 gemeenten die samenwerken met Wecycle, konden voor een lokaal goed doel punten scoren door afgedankte elektrische apparaten of lampen (e-waste) in te leveren bij de gemeentelijke milieustraat. De 25 gemeenten met de meeste punten ontvingen vervolgens 1000 euro voor de sponsoring van een lokaal goed doel.

Jan Vlak, algemeen directeur Wecycle: "Het doel van onze actie is om het inleveren te stimuleren van vooral kleine afgedankte elektrische apparaten en spaarlampen op de gemeentelijke milieustraat. Deze producten worden nog vaak vergeten bij het bezoek aan de milieustraat of weggegooid. Door de actie te koppelen aan een lokaal goed doel, brengen we de sociale en circulaire economie samen."

Nieuwe ronde
In april start een nieuwe ronde van de inzamelactie. Alle partnergemeenten van Wecycle kunnen t/m 14 april hun eigen lokaal goed doel opgeven.
 

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close