Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Schiphol en Amref Flying Doctors starten samenwerking

12 januari 2017

Organisaties gaan samenwerking aan voor de duur van drie jaar om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor een betere gezondheid in Afrika.

door Redactie Vf

Schiphol en Amref Flying Doctors zijn sinds januari 2017 een samenwerking aangegaan voor de duur van drie jaar om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor een betere gezondheid in Afrika.

Bij het aangaan van de samenwerking hebben de organisaties het aangedurft enkele concrete doelen te formuleren. Zo moeten er ongeveer 4.000 mensen in Afrika een medische training worden geven, waardoor ongeveer 2 miljoen mensen toegang tot gezondheidszorg krijgen. Een van de manieren waarop Schiphol en Amref Flying Doctors geld in gaan zamelen, is via collectezuilen in de terminals.

Patricia Vermeulen, directeur van Amref Flying Doctors: “Fantastisch dat reizigers en medewerkers van Royal Schiphol Group ons gaan helpen het nijpende tekort aan medisch personeel in Afrika terug te dringen. We zijn erg trots dat we gekozen zijn als de partner van Royal Schiphol Group en zien uit naar een succesvolle samenwerking.”

Mooie link
Amref Flying Doctors en Royal Schiphol Group hebben een duidelijke link vanwege hun luchtvaartactiviteiten. Royal Schiphol Group verbindt Nederland met de rest van de wereld en mensen met elkaar. En als internationale gezondheidsorganisatie verbindt Amref Flying Doctors medisch personeel met de meest afgelegen en onherbergzame gebieden van Afrika, onder andere via de medische vluchten die zij uitvoeren. 

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close