Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Motivaction start 2017 met overname Trendbox

11 januari 2017

Het onderzoeksbureau Motivaction dat veel samenwerkt met goede doelen vergroot met overname kennis van de consumentenmarkt.

door Redactie Vf

Het in financieel zwaar weer verkerende marktonderzoeksbureau Trendbox is overgenomen door Motivaction, een onderzoeksbureau dat veel samenwerkt met goede doelen.

Karel Slootman van Motivaction over de overname: “Niet alleen bieden wij hiermee de klanten en enkele medewerkers van Trendbox continuïteit. Het betekent ook versterking van onze positie in vooral de FMCG-/retail- en durables markten.”

Meer mogelijkheden

Door het Nationale Panel van Trendbox met 40.000 deelnemers te koppelen aan het StemPunt-panel van Motivaction heeft de organisatie de  beschikking gekregen over een respondentenpanel van meer dan 100.000 deelnemers.

Slootman: “Alle consumententrends vanaf de jaren 90 staan in de Trendbox Life & Living-database. We zetten dit onderzoek - inclusief methoden, algoritmen, rapporten, publicaties en naam - voort en koppelen het aan ons Mentality-model. Dit levert - ook voor eerdere onderzoeken - interessante nieuwe inzichten op het gebied van consumentengedrag. We zullen hiermee trendrapporten maken en daarover presentaties geven op congressen en seminars. De huidige database blijven wij updaten en zo zullen we de consumententrends blijven volgen, waardoor we je continu van relevante informatie kunnen voorzien.”

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close