Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

GeefGratis heeft recordjaar achter de rug

11 januari 2017

Stichting GeefGratis heeft in 2016 ondanks toegenomen concurrentie van donatie- en crowdfundingplatforms een recordbedrag opgehaald voor goede doelen.

door Redactie Vf

Stichting GeefGratis heeft in 2016  ondanks toegenomen concurrentie van donatie- en crowdfundingplatforms een recordbedrag opgehaald. Op het platform Geef.nl werd in totaal € 1.294.987,85 gedoneerd aan goede doelen. Dat bedrag lag iets hoger dan het voorgaande jaar toen 1.220.616,28 euro werd opgehaald.

Ook zag GeefGratis het aantal aangesloten goede doelen - ruim 3600 - en particulieren en bedrijven die zich met een speciale actie pagina actief inzetten voor goede doelen - ruim 5500 - toenemen.

​Mobile first

GeefGratis gokt ook voor het jaar 2017 op groei en wil dit ondermeer bereiken door nieuwe diensten voor de mobiele markt te ontwikkelen onder het motto 'mobile first'.Er komt een Geef app en GeefGratis zal de donatiemodule uitbreiden naar mobiele platformen. 

Voorzitter Marko van Bergen ziet de toekomst ondanks toegenomen concurrentie van al dan niet commerciele donatie- en crowdfundingplatformen met vertrouwen tegemoet. "In de afgelopen jaren hebben we een reputatie opgebouwd als zijnde een deskundige en professionele organisatie die via een no nonsens aanpak duidelijk weet te maken hoe internet professioneel in te zetten als charitatieve organisatie. We zijn vastbesloten om voort te bouwen op ons succes om zo de goede doelen sector ook op de lange termijn van dienst te zijn." 

​Over GeefGratis

GeefGratis is een initiatief van Jordan van Bergen en is al meer dan 15 jaar actief als non-profit organisatie die filantropie stimuleert. De stichting stelt professionele internet diensten ter beschikking tegen minimale kosten. Door de specifieke focus op fondsenwerving, communicatie en campagnevoering via internet is het voor goede doelen mogelijk geworden om via de platformen van GeefGratis fondsen te werven zonder dat hier een investering tegenover staat. 

 

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close