Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Stemronde stichtingen voor donatie ING Nederland fonds van start

10 januari 2017

Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op de 260 geselecteerde stichtingen van de campagne Help Nederland vooruit van het ING Nederland fonds. De komende drie weken kan iedereen in Nederland een stem uitbrengen op één van de geselecteerde stichtingen. Alle stichtingen ontvangen een donatie. Hoe meer stemmen een stichting krijgt, hoe hoger de donatie uit het ING Nederland fonds. 

door Redactie Vf

Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op de 260 geselecteerde stichtingen van de campagne Help Nederland vooruit van het ING Nederland fonds. In november hebben ruim 1100 stichtingen zich aangemeld voor de campagne, die voor de tweede keer opgezet is om lokale initiatieven een steuntje in de rug te geven. De komende drie weken kan iedereen in Nederland een stem uitbrengen op één van de geselecteerde stichtingen. Alle stichtingen ontvangen een donatie. Hoe meer stemmen een stichting krijgt, hoe hoger de donatie uit het ING Nederland fonds. 

Stem op een initiatief uit de buurt
Vanaf vandaag tot en met 30 januari kunnen alle Nederlanders stemmen op hun favoriete, lokale initiatief. Dit kan via een speciale website: www.helpnederlandvooruit.nl. De stichtingen gaan zelf ook op pad om zoveel mogelijk mensen te laten stemmen op hun initiatief. Het aantal stemmen bepaalt de hoogte van de donatie die varieert van € 5.000,- voor de winnaar tot € 1.000,- voor de nummer vijf. Nederland is voor deze campagne opgedeeld in 52 regio’s. In elke regio zijn er vijf stichtingen geselecteerd om mee te doen aan de stemronde. Op 18 februari worden de uitslagen bekend gemaakt aan de stichtingen op de lokale ING kantoren.

ING Nederland fonds
Om de betrokkenheid bij Nederland te laten zien is in 2015 het ING Nederland fonds opgericht. Het fonds heeft als doel organisaties vooruit te helpen die initiatieven nemen om Nederland sterker te maken. Dit doet het fonds in de vorm van kennis, tijd en donaties. Het ING Nederland fonds investeert in omvangrijke maatschappelijke initiatieven en ideeën, maar wil juist ook de lokale projecten in Nederland helpen. Kijk hier voor meer informatie over het ING Nederland fonds.

Bron: ING Nederland Fonds

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close