Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Op naar 2017!

27 december 2016

Het team van Vakblad Fondsenwerving kijkt uit naar een mooi 2017 en dankt de lezers en partners van het Vakblad Fondsenwerving voor een prachtig en enerverend 2016!

door Redactie Vf

Het team van Vakblad Fondsenwerving kijkt uit naar een mooi 2017 en dankt de lezers en partners van het Vakblad Fondsenwerving voor een prachtig en enerverend 2016!​

Het afgelopen jaar heeft op veel gebieden verandering gebracht, in naam -  VFI werd Goede Doelen Nederland, IF werd Nederland Filantropieland, IF Academy werd 3F-Academy – maar ook in praktijk: zo werd bijvoorbeeld  het langverwachte  ‘Validatiestelsel’ soepeltjes uitgerold door het CBF en wist Europa de handen ineen te slaan om de vluchtelingencrisis het hoofd te bieden.

Veel bleef ook behouden, zoals de korte rekeningnummers voor goede doelen en ook dit jaar was Stadion de Kuip het toneel van de (tiende) Vakdag Fondsenwerving. Dat was een groot succes waar de redactie met veel genoegen op terugkijkt. Alle bezoekers en partners nogmaals bedankt!

Helaas bleef er ook iets anders hetzelfde: de inkomsten van goede doelen stagneerden. Wij hopen voor 2017 op een trendbreuk! Een mooie uitdaging in een veranderende wereld waarin de overheid  blijft terugtrekken en het spook van populisme door de westerse wereld waart. Werk aan de winkel dus.

Wij gaan weer met plezier voor jullie aan de slag en tot in 2017!

Het team van Vakblad Fondsenwerving

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close