Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Goede doelen gaan gezamenlijk campagne voeren rond nalatenschap

20 december 2016

Een groot aantal goededoelenorganisaties wil gemeenschappelijk campagne gaan voeren om het opnemen van een goed doel in een testament te stimuleren. Voor de campagne is mimimaal drie jaar uitgetrokken.

door Redactie Vf

Een groot aantal goededoelenorganisaties wil gemeenschappelijk campagne gaan voeren om het opnemen van een goed doel in een testament te stimuleren. Voor de campagne is mimimaal drie jaar uitgetrokken.

Naast een collectieve publiekscampagne krijgen de aangesloten organisaties een ‘toolkit’ ter ondersteuning van hun eigen communicatie rond dit thema. De opzet van de campagne is mede geïnspireerd door de zeer succesvolle ‘Remember a charity’-campagne in het Verenigd Koninkrijk.

De campagne - die zich vooral richt op ‘babyboomers’ - wil in eerste instantie het geven aan een goed doel als onderdeel van de nalatenschap bespreekbaar maken. Uiteindelijk moet de campagne ertoe leiden dat het opnemen van een goed doel in je testament vanzelfsprekend wordt. Aansluiting bij de campagne staat (alleen) open voor door het CBF erkende organisaties. Meer dan zeventig organisaties hebben al toegezegd te willen deelnemen.

Aansluiting bij de campagne staat open voor door het CBF erkende organisaties. Meer informatie over de actie vind je hier.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close