Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

dance4life wint SponsorRing 2016!

25 november 2016

dance4life heeft de SponsorRing 2016 gewonnen met het project ‘Situation Room 2015’. dance4life werd tijdens een feestelijke uitreiking in de Kromhouthal als beste beoordeeld in de nieuwe categorie Smart Budget. Volgens de jury heeft de organsiatie een heel nieuwe invulling gegeven aan het fenomeen fundraising.

door Redactie Vf

dance4life heeft de SponsorRing 2016 gewonnen met het project ‘Situation Room 2015’. dance4life werd tijdens een feestelijke uitreiking in de Kromhouthal als beste beoordeeld in de nieuwe categorie Smart Budget. Volgens de jury heeft de organsiatie een heel nieuwe invulling gegeven aan het fenomeen fundraising.

Het event 'Situation Room' behoort volgens een vakjury tot een van de beste sponsorcases in Nederland. De jury oordeelde dat dance4life ‘prima out-of-the-box heeft gedacht en een briljant event heeft georganiseerd. Heel klein en charmant, maar uiterst doelmatig. Met de Situation Room heeft dance4life veel impact gecreëerd met extreem weinig budget.’

Situation Room

In december 2015 sloten zeven friends4life, belangrijke dance4life-sponsoren, zichzelf 24 uur lang op tijdens de derde editie van de Situation Room. In plaats van een donatie in euro´s vroegen zij ondernemers en bedrijven dance4life te steunen met producten, diensten of kennis. De friends4life kregen een wishlist van dance4life met daarop een hoop praktische zaken en brachten hun eigen netwerk in beweging om zo veel mogelijk van deze wensen in vervulling te laten gaan. Samen realiseerden ze maar liefst een besparing van meer dan 500.000 euro.

De prijs werd in ontvangst genomen door Francine Comstock van dance4life en friend4life van het eerste uur en initiator van de Situation Room Michiel Slegt: "Hoe gaaf is het als je met zeven ondernemers bij elkaar komt, je kunde en netwerk inzet en daarmee levens van duizenden jongeren kunt verbeteren. Ik ben trots."

Beste sponsorcases in Nederland

De SponsorRing is de jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcases in Nederland. Naast de nieuwe categorie Smart Budget konden sponsorcases voor vijf andere domeinen worden ingeschreven: Sport, Kunst & Cultuur, Maatschappij, Gesponsorde en Entertainment & Events. De hoofdjury, onder voorzitterschap van Jan-Willem Brüggenwirth, kiest uit de nominaties de winnaars. De winnaars van een SponsorRing werden op donderdag 24 november bekend gemaakt tijdens een feestelijk event in de Kromhouthal te Amsterdam. De SponsorRingen werden dit jaar voor de 17e keer uitgereikt  

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close