Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Gosse Bosma nieuwe voorzitter EFA

25 november 2016

Gosse Bosma, directeur van Goede Doelen Nederland, is gister op de Algemene Ledenvergadering van de European Fundraising Association (EFA) benoemd tot voorzitter. Gosse volgt de Oostenrijker Günther Lutschinger op.

 

door Redactie Vf

Gosse Bosma, directeur van Goede Doelen Nederland, is gister op de Algemene Ledenvergadering van de European Fundraising Association (EFA) benoemd tot voorzitter. Gosse volgt Günther Lutschinger op, Fundraising Verband Austria, die vanaf 2013 voorzitter was.  

EFA is de Europese koepel van brancheorganisaties van goede doelen en fondsenwervers. Goede Doelen Nederland is hierbij aangesloten. EFA monitort de ontwikkelingen in andere landen bijvoorbeeld op het gebied van fondsenwerving, regelgeving, best pratices, grensoverschrijdende donaties en BTW. Ook wordt de besluitvorming in Brussel op de voet gevolgd. EFA is een netwerk van 18 brancheorganisaties in Europa.

Bron: Goede Doelen Nederland

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close