Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Longlist verhalenwedstrijd Partin bekend

22 november 2016

De jury van de Partin Verhalenwedstrijd selecteerde onlangs elf ingezonden verhalen voor de longlist van de prijs. De winnaar van de wedstrijd wordt bekend gemaakt tijdens de Partindag 2016​.

door Redactie Vf

Juist verhalen geven een goed beeld aan het publiek over de hartverwarmende initiatieven die overal ter wereld kansen bieden aan mensen om hun eigen situatie te verbeteren.​ Daarom organiseert Partin de Partin Verhalenwedstrijd.​ De jury selecteerde onlangs elf ingezonden verhalen voor de longlist van de prijs. De winnaar van de wedstrijdwordt bekend gemaakt tijdens de Partindag 2016​.

Afgelopen woensdag kwam de jury van de Partin Verhalenwedstrijd bijeen om op het kantoor van The Hunger Project de genomineerden te bepalen. Maaike Jonker, Guido Castagna - beiden auteurs - en Evelijne Bruning -  directeur van The Hunger Project Nederland - bogen zich over de vraag welk verhaal het werk van het goede doel op de beste manier onder woorden bracht. Ze selecteerden elf inzendingen voor de longlist:
 

4Gambia, AbacusAdamfo Ghana, En Classe, GESP Gennep, HoPe Nederland, Kalai Manram, Mama and Me Uganda, Mirjam in Malawi, SPOT Tanzania, Startup4Kids

.
De winnaar ontvangt een cheque van 1500 euro en wordt bekend gemaakt tijdens de Partindag 2016. Het programma en aanmeldformulier van de dag staan hier.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close