Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Innovaties op de Vakdag Fondsenwerving: contactloos doneren

10 november 2016

Ieder jaar worden er door de standhouders op de beursvloer van de Vakdag Fondsenwerving talloze innovaties gepresenteerd., Het voert te ver ze hier allemaal op te noemen, maar eentje lichten we er even tussenuit: GeefGemak.

door Redactie Vf

Ieder jaar worden er door de standhouders op de beursvloer van de Vakdag Fondsenwerving talloze innovaties gepresenteerd. Het voert te ver ze hier allemaal op te noemen, maar eentje lichten we er even tussenuit: GeefGemak.

GeefGemak is een nieuwe speler in de fondsenwervingswereld die met innovaties het doneren gemakkelijker wil maken. Ze introduceren twee nieuwe producten op de Vakdag Fondsenwerving: de GeefGemak Zuil en de GeefGemak Terminal.

De GeefGemak Zuil is een onbemande donatiezuil. De donateur kan op het touchscreen een keuze maken voor het te doneren bedrag, waarna er contactloos kan worden betaald: snel, betrouwbaar en anoniem. De betalingen gaan rechtstreeks op de rekening van het goede doel. De GeefGemak Terminal is de draagbare versie. Daarmee kan de gever zowel contactloos als contactrijk (met pin) betalen.

De acceptatie van contactloos betalen neemt toe; het is inmiddels als zo'n twintig procent van het pinpasgebruik. Is het de toekomst?!

Kom naar de Vakdag Fondsenwerving 2016 - donderdag 17 november in Rotterdam - neem je collega’s mee, ontmoet, deel, leer en kom in aanraking met alle het nieuws dat de wereld van fondsenwerving te bieden heeft! Registreer nu!

GeefGemak staat op stand 36 op de Vakdag Fondsenwerving 2016.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close