Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Gezocht op de Vakdag Fondsenwerving: 25 pilotorganisaties voor nieuw actieplatform

10 november 2016

We kennen allemaal wel zo’n situatie. Iemand geeft een feestje, maar wil eigenlijk geen cadeaus. Vaak wordt dat opgelost door een envelop te vragen voor een favoriet goed doel. Nu kan dat ook online! Kom naar de Vakdag Fondsenwerving en wordt pilotorganisatie voor het nieuwe actieplatform gefeliciteerd.nl!

door Redactie Vf

We kennen allemaal wel zo’n situatie. Iemand geeft een feestje, maar wil eigenlijk geen cadeaus. Vaak wordt dat opgelost door een envelop te vragen voor een favoriet goed doel. Nu kan dat ook online! Kom naar de Vakdag Fondsenwerving en wordt pilotorganisatie voor het nieuwe actieplatform gefeliciteerd.nl!

Het nieuwe platform werkt als volgt: nadat de genodigden van het feest door de organisator zijn geïnformeerd over de persoonlijke geefpagina kan direct online een bedrag worden gedoneerd. Het feestvarken kan bepalen aan welke doelen wordt geschonken, maar kan dat ook overlaten aan de gevers. Het nieuwe actieplatform van Procurios gaat in december live.

Pilotorganisaties gezocht!

Procurios zoekt nu 25 organisaties die willen deelnemen als pilotorganisaties. Zij krijgen actieve ondersteuning in het opzetten én uitvoeren van een vier tot zes weken durende campagne voor gefeliciteerd.nl onder hun eigen donateurs en dus voor hun eigen doel. Een geweldige mogelijkheid om de achterban activeren!

Leuk voor de jubilaris is de persoonlijke pagina die hij krijgt op een eigen domein: JouwNaam.Gefeliciteerd.nl. Maar de mogelijkheid om als goed doel bedankt te zeggen zal op basis van de gebruikerservaringen verder worden ontwikkeld. Denk daarbij aan zaken als een bedankcertificaat, een felicitatiekaart waarop je melding maakt van je gift, of toezending van een presentje, zoals een knuffel.

Sponsorproject Procurios

Het maken en bouwen van de website is een sponsorproject van Procurios. Oprichter Jos Jelier: “We willen met gefeliciteerd.nl iets bijdragen aan de fondsenwerving voor goede doelen.”

Voor de verwerking van de betalingen en de afhandeling van de giften wordt samengewerkt met GeefGratis. Met de afdracht van slechts acht procent worden de uitvoerings- en de transactiekosten betaald.

Kom naar de Vakdag Fondsenwerving 2016 - donderdag 17 november in Rotterdam - neem je collega’s mee, ontmoet, deel, leer en kom in aanraking met al het nieuws dat de wereld van fondsenwerving te bieden heeft! Registreer nu!

Op de Vakdag vind je Procurios op stand 38 en GeefGratis op stand 39.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close