Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Vakdagprogramma digitaal beschikbaar

4 november 2016

Het is bijna zover, nog slechts een paar dagen, en dan is het tijd voor de jubileumeditie van de Nationale Vakdag Fondsenwerving, in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord, Rotterdam. Het presentatieprogramma, tijdschema's, rondetafelsessies, en alle andere informatie zijn inmiddels digitaal beschikbaar!

door Redactie Vf

Het is bijna zover, nog slechts een paar dagen, en dan is het tijd voor de jubileumeditie van de Nationale Vakdag Fondsenwerving, in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord, Rotterdam. Het presentatieprogramma, tijdschema's, rondetafelsessies, en alle andere informatie zijn inmiddels af! En ja hoor, het is vanaf nu digitaal beschikbaar!

Klik op de covers hieronder (of hier), en je gaat gelijk naar de onlineversie, maar je kunt ook op diezelfde pagina het volledige PDF-bestand downloaden (of hier).

Overigens is ook een beknopte variant beschikbaar met alleen het congresprogramma, lekker overzichtelijk. Deze kun je downloaden door hier te klikken.

En vergeet niet jezelf nog even in te schrijven voor de Vakdag, zo op de valreep van het weekend, dan heb je dat maar vast gehad. Klik hier en doe het gelijk!

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close