Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Lansingerland verwelkomt Ride for the Roses

2 november 2016

De jubileumeditie van de Ride for the Roses wordt in 2017 in Lansingerland verreden. Niet eerder was de Ride te gast in deze gemeente.

door Redactie Vf

De Ride for the Roses wordt in 2017 in Lansingerland verreden. Dat werd onlangs bekend gemaakt door de Stichting, gastgemeente Lansingerland en start- en finishlocatie Royal Lemkes. Niet eerder was de Ride te gast in deze gemeente.  Deze aankomende editie is niet alleen speciaal vanwege de prachtige groene omgeving. De Ride for the Roses viert deze editie haar jubileum: het evenement wordt voor de 20e keer verreden.

Met de 20e editie in zicht is de Ride for the Roses één van de langst bestaande fondsenwervende evenementen in ons land. In 1998 werd het evenement voor het eerst verreden in Amsterdam en daarna heeft er jaarlijks een editie van de Ride plaatsgevonden.

Heerlijk fietsen in het groen

Burgemeester Pieter van de Stadt is verheugd dat het bekende evenement tijdens deze speciale editie voor Lansingerland heeft gekozen. ,,Wij laten al die duizenden deelnemers graag zien hoe mooi onze gemeente is. Bij ons kun je heerlijk fietsen door de kernen Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek en in een prachtige groene omgeving,’’ zegt de burgemeester. ,,Net als de Ride, heeft ook Lansingerland volgend jaar wat te vieren. Onze gemeente bestaat volgend jaar tien jaar. Dat vieren wij graag samen met de deelnemers aan de Ride for the Roses.’’

Royal Lemkes start en finishlocatie

Bij planten grootgrutter Royal Lemkes vindt de start en finish plaats. ''Al jaren draagt Royal Lemkes het KWF en het fietsevenement Ride for the Roses haar ‘groene’ hart toe. We zijn dan ook trots dat we in 2017 de start- en finishlocatie mogen zijn van dit geweldige evenement, aldus Managing Director Michiel de Haan.

Inschrijving geopend

De inschrijving is inmiddels geopend. De organistaite roept jong en oud, getrainde en minder actieve fietsers, op om van deze mogelijkheid gebruik te maken. "Een lang lint van duizenden deelnemers die samen op de fiets stappen om gezamenlijk een vuist te maken tegen kanker. Jij doet toch ook (weer) mee? "

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close