Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Jon Duschinsky komt naar Nationale Vakdag Fondsenwerving

27 oktober 2016

Spreker van wereldfaam en expert op het gebied van sociale innovatie ziet ernaar uit om op donderdag 17 november naar Rotterdam te komen. 

door Redactie Vf

Jon Duschinsky is een van 's werelds meest inspirerende sprekers op het gebied van sociale innovatie, het duurzaam realiseren van winst en de toekomst van marketing en communicatie. Hij ziet ernaar uit om op donderdag 17 november naar de Nationale Vakdag Fondsenwerving in Rotterdam te komen.

Iedere dag probeert Duschinsky met zijn bedrijf AgriProtein North America duurzame winst te behalen door afval om te zetten in voedsel. Maar met evenveel inzet reist hij de wereld af om zijn duurzame visie op de toekomst van de wereld te delen en anderen te inspireren vooral grote problemen aan te pakken.

En hoe. In 2013 werd hij uitverkoren tot runnerup als 'Most Influential Communicator in Social Innovation', net achter Bill Clinton –  en hij stond reeds op het podium met onder meer Mikhail Gorbachev, Kofi Annan en Steve Wozniak. 

Donderdag 17 november is Rotterdam aan de beurt en Duschinsky zal het podium delen met enkele geweldige sprekers uit binnen- en buitenland. Schrijf je daarom snel in voor de jubileumeditie van de Nationale Vakdag Fondsenwerving en maak bovendien kans op een geheel verzorgde reis naar het AFP 2017, in San Francisco!

Vakdag voor wie?
Voor fondsenwervers is de Nationale Vakdag Fondsenwerving het jaarlijkse leer- en ontmoetingsmoment, waar we in de loop der jaren ook een groeiend aantal directie- en bestuursleden tegenkwamen en andere betrokkenen zoals communicatiemensen. Want ook voor hen is er veel te halen op de Vakdag. Meld je dus nu aan! In de loop van de komende weken wordt het volledige programma bekend gemaakt.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close