Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Jarig Nh1816 doneert ruim een miljoen aan goede doelen

7 oktober 2016

 ‘Wij zijn meer dan een verzekeraar en tonen dat ook’, aldus Lex Verëll, directievoorzitter van verzekeraar Nh1816.

door Redactie Vf

Verzekeraar Nh1816 vierde dinsdag in theater Carré het 200-jarig bestaan met een show voor 1.100 relaties. De Stichting Goede Doelen Nh1816 maakte tijdens de avond bekend dat dit jaar € 1,3 mln is geschonken aan diverse goede doelen.

 ‘Wij zijn meer dan een verzekeraar en tonen dat ook’, aldus Lex Verëll, directievoorzitter van Nh1816. ‘Wij zijn een coöperatie en kunnen dankzij coöperatief dividend en de Stichting Goede Doelen Nh1816 dingen mogelijk maken. Uiteraard gaan we in de toekomst door met het voeren van een maatschappelijk betrokken beleid.’

Verdelen

Het totaal bedrag is onder meer samen met verzekerden, medewerkers en het stichtingsbestuur onder goede doelen in heel Nederland verdeeld. “Van een substantiële donatie aan het Leerorkest tot kleinere donaties zoals tovertafels voor zorgcentra.”

Het Leerorkest kreeg een bedrag ter hoogte van € 250.000, goed om de huisvestingskosten van het Instrumentendepot voor vijf jaar te betalen. Het Leerorkest heeft als doel kinderen te laten kennismaken met het bespelen van een instrument. Met het instrumentendepot worden scholen, wijktalentorkesten en andere soortgelijke initiatieven op het gebied van muziekonderwijs van muziekinstrumenten voorzien.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close