Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Fondsenwerving Café Amsterdam naar IF

5 oktober 2016

Na een aantal jaar het populaire Fondsenwerving Café in Amsterdam te hebben georganiseerd geeft initiatiefnemer Reinier Spruit het stokje over aan Instituut Fondsenwerving (IF).

door Redactie Vf

Na een aantal jaar het populaire Fondsenwerving Café in Amsterdam te hebben georganiseerd geeft initiatiefnemer Reinier Spruit het stokje over aan Instituut Fondsenwerving (IF). Het IF organiseerde in navolging van het Amsterdamse concept inmiddels al edities in Den Haag, Utrecht en Zwolle.

Volgens initiator Reinier Spruit is het Fondsenwerving Café uitgegroeid toit een unieke gelegenheid voor iedereen in de fondsenwerving branche om te netwerken.

"Inmiddels is de groep bijna 600 leden groot en wordt elke editie door minimaal 100-150 fondsenwervers bezocht. Ik ben dan ook trots dat het concept zo goed is aangeslagen. Inmiddels organiseert iemand zelfs een editie in Londen!"

Het leek Reinier heel logisch om het Fondsenwerving Café in Amsterdam aan het IF te geven, zodat alle edities nu onder één vlag verder kunnen. "Ook al zal ik de organisatie niet meer doen in Amsterdam, ik blijf uiteraard een trouwe bezoeker!"

Hanneke Lenkens, directeur van IF, vult Reinier aan: "Het is inmiddels een bewezen concept: zonder agenda, met een borrel in de hand, even de tijd nemen voor een goed gesprek met vakgenoten. Wij zien in elke stad waar we nu een café organiseren dat mensen elkaar echt beter weten te vinden en ook kennis met elkaar delen. Plezier met een gouden & nuttig randje …!"

Donderdag 27 oktober zal de laatste editie zijn die Reinier organiseert. Hij zal dan de organisatie met een biertje symbolisch overdragen aan Fons van Rooij, voorzitter van het IF. Alle edities van het Fondsenwerving Café (Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Zwolle) worden vanaf 1 januari 2017 ondergebracht op het nieuwe platform van IF.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close