Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Jouw mening over fondsenwerving telt!

25 september 2016

Geef je mening! Enquete ‘’Trends in fondsenwerving’’ biedt iedere drie jaar inzicht in de grootste veranderingen én trends in particuliere fondsenwerving. 

door Redactie Vf

Enquete ‘’Trends in fondsenwerving’’ biedt iedere drie jaar inzicht in de grootste veranderingen én trends in particuliere fondsenwerving. Geef ook jouw mening over wat nu en in de toekomst belangrijk is in ons vakgebied.  

Vakblad Fondsenwerving onderzoekt samen met partners Mindwize en Let'sgroo elke drie jaar hoe communicatie- en fondsenwervingskanalen zich volgens vakgenoten ontwikkelen. Het onderzoek 'Trends in fondsenwerving op de particuliere markt’ geeft zo een beeld van belangrijke veranderingen en trends binnen de sector.

Doe mee! Het kost ongeveer 15 minuten om de enquête in te vullen!

Wanneer u uw gegevens achterlaat ontvangt u als eerste de volledige onderzoeksresultaten. De belangrijkste learnings uit het onderzoek verschijnen in het vakblad fondsenwerving.

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close