Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Deelnemers gezocht: Partin Prijs voor verhalenschrijvers!

30 augustus 2016

Goede doelen hebben goede verhalen nodig. Daarom organiseert Partin de Partin Prijs voor het beste projectverhaal.

door Redactie Vf

Goede doelen hebben goede verhalen nodig. Daarom organiseert Partin de Partin Prijs voor het beste projectverhaal.

Juist verhalen geven een goed beeld aan het publiek over de hartverwarmende initiatieven die overal ter wereld kansen bieden aan mensen om hun eigen situatie te verbeteren.  Daarom vraagt  Partin om verhalen in te sturen. Het winnende projectverhaal ontvangt 1500 euro, bestemd voor een project binnen de doelstelling van de stichting.

Naast het winnen van een geldbedrag van 1500 euro komen voorgelegde verhalen (niet alleen het prijswinnend verhaal) in aanmerking om gepubliceerd te worden in diverse gedrukte en/of online media van ASN Bank – de sponsor van de prijs.

Procedure

Partin maakt een voorselectie uit de ingezonden verhalen en nomineert er maximaal 10 voor de te winnen prijs. Partin toetst de verhalen (adhv Reframing the Message) en consulteert daarbij een professioneel journalist. Partin of een door Partin ingeschakelde vakjury kiest het prijswinnende verhaal. Ook kan nog besloten worden een publieksjury in te schakelen (stemmen via website). Alleen verhalen van kleine goede doelen met een ANBI registratie komen in aanmerking en uitsluitend die zullen worden voorgelegd

Kijk hier verder voor meer informatie. 

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close