Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Anne-Floor van Tilburg vertrekt bij Nationaal Museum van Wereldculturen

27 augustus 2016

Zij was de afgelopen twee jaar hoofd sponsoring en fondsenwerving en gaat zich vanaf nu volledig richten op haar bedrijf Anne-Floor Advies.

door Redactie Vf

Anne-Floor van Tilburg vertrekt per 1 september als hoofd sponsoring en fondsenwerving van het Wereldmuseum. “ De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier en succes gewerkt bij het Nationaal Museum van Wereldculturen. Met evenveel enthousiasme begin ik nu mijn eigen bedrijf.”

Eerder was Anne-Floor Manager sponsorwerving & Relatiebeheer bij het Eye filmmuseum. Nu wil ze zich met haar bedrijf  Anne-Floor Advies gaan richten op de adviespraktijk. Aan de ene kant zal ze culturele instellingen adviseren en ondersteunen op het gebied van sponsoring & fondsenwervingen en aan de andere kant gaat ze bedrijven helpen met het inrichten en uitvoeren van culturele sponsortrajecten.

" Ik wens het museum en alle medewerkers succes met de verdere ontwikkeling en uitbouw die we twee jaar geleden hebben ingezet."

Het museum heeft voor de lopende zaken op het gebied van sponsoring, fondsenwerving en relatiemanagement Anne Sjoukema als contactpersoon aangewezen. Het museum zal later een nieuw hoofd sponsoring en fondsenwerving aanstellen.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close