Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Directeur Ingrid Tuinenburg verlaat NSGK

23 augustus 2016

Na een periode van acht jaar verlaat directeur Ingrid Tuinenburg per 1 september NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Ze wordt tijdelijk opgevolgd door Atze Sytsma.

door Redactie Vf

Na een periode van acht jaar verlaat directeur Ingrid Tuinenburg per 1 september NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Ze wordt tijdelijk opgevolgd door Atze Sytsma.

Ingrid was sinds 2008 directeur bij NSGK. Vanuit die rol was zij verantwoordelijk voor het opnieuw positioneren van NSGK en het vormgegeven van een nieuwe organisatiestructuur. Daarvoor werkte zij vanaf september 2001 bij Cordaid in Den Haag waar zij hoofd Mensen in Nood was en later sectormanager Marketing & Communicatie werd.

Nu zegt ze toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en wordt ze directeur Branche Gezondheidszorg van het Albeda College, een groot ROC in Rotterdam. ‘Al sinds mijn studie heb ik een voorliefde voor onderwijs en ik ken ook de stad Rotterdam sindsdien heel goed. Vanzelfsprekend blijf ik NSGK een warm hart toedragen. Ik heb me acht jaar met heel veel plezier en toewijding ingezet voor NSGK en datgene waar NSGK voor staat.

Sytsma

Interim-bestuurder Atze Sytsma neemt haar taken over totdat er een geschikte opvolger is gevonden. Sytsma kent de organisatie en het werkveld goed, hij was eerder interim-bestuurder van NSGK vlak vóór het aantreden van Tuinenburg. Al sinds 1985 ondersteunt hij uiteenlopende organisaties als interim-bestuurder.

NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Met de hulp van donateurs en vrijwilligers steunt de stichting jaarlijks honderden projecten die hen helpen om gewoon te spelen, leren, wonen en werken, liefst samen met leeftijdgenoten zonder beperking.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close