Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Bestuursvernieuwing Stichting HomePlan

19 juli 2016

Verscheidene nieuwe bestuursleden moeten er aan bijdragen groeiambitie wordt gerealiseerd en HomePlan zich blijvend onderscheidt als transparante en effectieve organisatie. 

door Redactie Vf

HomePlan heeft met ingang van juli 2016 een vernieuwd bestuur. Verscheidene nieuwe bestuursleden moeten er aan bijdragen dat de groeiambitie wordt gerealiseerd en HomePlan zich blijvend onderscheidt als transparante en effectieve organisatie

Aimé de Bock, nieuwe voorzitter van HomePlan: “De bestuursvernieuwing is één van de maatregelen die zijn opgesteld om de organisatie te versterken.  HomePlan is een kleine organisatie die in de afgelopen jaren concreet al veel heeft weten te bereiken door het bouwen van huizen voor de allerarmsten.  Wij hebben als bestuur en werkorganisatie een groeiambitie en zullen de werkorganisatie ondersteunen deze te realiseren”.

Persoonlijk betrokken

Naast dat Aimé de Bock – in het dagelijks leven ondernemer in de food industry - zich bestuurlijk inzet voor HomePlan is zijn persoonlijke betrokkenheid ook groot. “ Ik heb meerdere bouwreizen ondernomen naar Zuid Afrika en Mexico. Ik zal in het najaar een groep naar Nicaragua begeleiden waarbij we huizen gaan bouwen in de armste gemeenschappen.  Dat is een zeer indrukwekkende ervaring waarbij het contact met de begunstigde families uniek is.

De nieuwe bestuurders zijn geselecteerd op hun persoonlijke betrokkenheid en expertise van de portefeuille die ze gaan beheren. Lout Donders - Hoofd Varia en Televisie Omroep Brabant - neemt de portefeuille marketing en communicatie voor zijn rekening. Een overzicht van het voltallige nieuwe bestuur vindt u hier.

Stichting HomePlan
Stichting HomePlan bouwt huizen voor de allerarmsten in onderontwikkelde gebieden. HomePlan doet dit samen met sterke lokale partners in Mexico, Zuid-Afrika, Haïti en Nicaragua. Het huis is daarbij niet het doel maar het middel om deze mensen een kans te geven zich verder te ontwikkelen. HomePlan zorgt samen met de lokale partners voor de juiste nazorg in de vorm van onderwijs en medische voorzieningen. Ook organiseert HomePLan bouwreizen, waarbij Nederlandse donateurs meehelpen bij de bouw. Zo bouwt HomePlan aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten. Voor meer informatie www.homeplan.nl. 

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close