Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Veiling levert bijna half miljoen euro op voor dance4life

4 juli 2016

Topstuk dat onder de hamer ging was een gesprek met Mark Rutte in het Torentje. 

door Redactie Vf

Met een veiling en een diner in het Amsterdamse Hilton heeft dance4life vrijdagavond 479.550 euro opgehaald voor seksuele voorlichting aan jongeren, maakte de organisatie bekend.

Op de ‘funky fundraiser’ veiling kon onder meer worden geboden op een gesprek met Mark Rutte in het Torentje, een ontmoeting met topondernemer Richard Branson en een luxe weekend Ibiza inclusief meet & greet met dance4life ambassadeur Hardwell. In 2015 bedroeg de opbrengst van de jaarlijkse veiling nog 400.000 euro. Toen konden genodigden bieden op scooters die speciaal door kunstenaars en bekende Nederlanders voor de gelegenheid werden ontworpen. 

Opbrengst

De opbrengst van dance4life’s funky fundraiser gaat naar de voorlichtingsprogramma’s van dance4life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een gezonde toekomst. Met gebruik van muziek en dans geeft dance4life  jongeren  seksuele voorlichting. In haar 12-jarige bestaan heeft dance4life al meer dan 2 miljoen jongeren verder geholpen en met de steun van alle partners en sponsoren komen daar de komende jaren nog miljoenen jongeren bij.

Bron: dance4life

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close