Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Inschrijving Meer dan handen vrijwilligersprijzen geopend

30 juni 2016

Landelijke en lokale organisaties en vrijwilligersprojecten kunnen meedingen naar jury- en publieksprijs.

door Redactie Vf

Is uw vrijwilligersproject een voorbeeld voor anderen, heeft het een vernieuwende aanpak en heeft u veel aandacht en zorg voor uw vrijwilligers, hét thema van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen in 2016? Schrijf je dan nu in voor de Meer dan handen prijs.

De prijs wordt  dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Met de prijs wil de organisatie – o.a. de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Vriendenloterij -  inspirerende voorbeelden van vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen en waardering uitspreken voor al het werk door hen verzet wordt.

De prijs bestaat uit een jury- ( €5.000 en een sculptuue) en publieksprijs (€2.000 en een sculptuur) en ook gratis workshops voor genomineerden en extra ondersteuning voor fondsen. Ook wordt er een individuele prijs uitgereikt aan een gepassioneerd vrijwilliger.

Inschrijven kan t/m 23 september a.s. in drie categorieën:

  • Landelijke vrijwilligersorganisaties en -projecten
  • Lokale/regionale vrijwilligersorganisaties en –projecten
  • VriendenLoterij Passieprijs voor individuele vrijwilligers

Op 7 december 2016, internationale vrijwilligersdag, -  reikt Martin van Rijn, staatssecretaris van VWS  de Meer dan handen vrijwilligersprijzen uit. Bekijk hier de selectiecriteria en schrijf je organisatie hier direct in.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close